Käsivarren Kala - Lomamökit

Pikku-Pousu

Pikku-Pousu:
4+1 hlöä. 32 m2

Varustus:
Eräkämppätyylinen lomaviettopaikka.
Kämpässä on tupa, jossa makuutilat neljälle sekä yksi varapeti.
Hyvin varusteltu keittiönurkkaus, sähkövalot, kamiina- ja takkalämmitys, jääkaappi, sähköliesi, mikro, TV, radio, rantasauna, ulkokäymälä, vene.
Juomavesi haetaan järvestä. Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Tarkka osoite:
Käsivarrentie 11930, 99490 Kilpisjärvi.

Tiedustelut ja varaukset:
040 549 4372
Pikku-Pousu - Lomarengas

Pikku-Pousun kämppä on aivan Pousujärven rannassa, Kilpisjärven tien varrella. Valtatielle on matkaa noin 100 metriä. Kämppä sijaitsee vanhassa lapinkylässä, joten poroja saattaa käyskennellä pihassa ympäri vuoden, ja ympäristössä voidaan tehdä poronhoitotöitä. Pikku-Poususta avautuu mahtavat näkymät kolmen valtakunnan suurtuntureille. Kämpältä on helppo lähteä järvelle kesällä ja talvella Kelkkareitti kulkee noin 500 metrin päässä Pikku-Pousun kämpästä. Talvella kämppä esilämmitetään samaan hintaan ja autolla pääsee pihaan ympäri vuoden. Kämppä on omavarakämppä, joten vuokralaisen tulee huolellisesti ja siivousohjeita noudattaen siivota kämppä lähtiessään. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita Pikku-Pousuun.

Lähinpään naapuriin on matkaa noin 100 metriä. Lähin kauppa löytyy Kilpisjärveltä, jonne matkaa on 25 kilometriä. Karesuvanto sijaitsee noin 75 kilometrin päässä Pousujärveltä. Muutaman kilometrin päästä löytyy Peeran retkeilykeskus, jonka läheisyydestä lähtee hiihtolatuja ja polkuja tunturiin. Peeralla on ruokailumahdollisuus.