Käsivarren Kala - Lomamökit

Pousun Maja

Pousun Maja:
5+1 hlöä. Noin 50 m2

Varustus:
Täysin sähköistetty mökki, johon vesi tulee sisälle. Sisävessa (ei suihkua), sähköliesi, kattava astiavarustus, tv, jääkaappi, pakastin, mikro, takka, vene. Rantasauna, johon vesi kannetaan järvestä tai pihakaivosta. Käytössä myös ulkohuussi.

Tarkka osoite:
Käsivarrentie 11818, 99490 Kilpisjärvi

Tiedustelut ja varaukset:
040 549 4372
Pousun Maja - Lomarengas

Pousun Maja on tilava, aivan Pousujärven rannalla sijaitseva vasta remontoitu lomamökki. Mökissä on tupakeittiö, jossa makuupaikka yhdelle. Kaksi kahden hengen makuuhuonetta sekä sisävessa. Autolla pääsee pihaan ympäri vuoden. Mökki sijaitsee vanhassa lapinkylässä, joten poroja saattaa käyskennellä pihassa ympäri vuoden, ja ympäristössä voidaan tehdä poronhoitotöitä.

Mökki on omavaramökki, joten vuokralaisen tulee huolellisesti ja siivousohjeita noudattaen siivota jälkensä lähtiessään. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita Pousun Majaan. Lähinpään naapuriin on matkaa 500 metriä. Lähin kauppa löytyy Kilpisjärveltä, jonne matkaa on noin 28 kilometriä. Karesuvanto sijaitsee noin 75 kilometrin päässä Pousujärveltä. Muutaman kilometrin päästä löytyy Peeran retkeilykeskus, jonka läheisyydestä lähtee hiihtolatuja ja polkuja tunturiin. Peeralla on ruokailumahdollisuus.